Artikler

Hvordan ansatte kan skape en sterkere barriere mot cyberkriminelle

Menneskelige feil er den største årsaken til databrudd og dataangrep. Som virksomheter og personer er vi utrolig tilkoblet, og vi er stolte av hvor sammenkoblet vi er. Samtidig grøsser vi over tanken på hvor sårbare vi kan være. Cyberkriminelle ligger gjerne ett skritt foran denne stoltheten. Det er et spill, og for å vinne må […]

Les saken
Forsyningskjedeangrep: Der alle bedrifter er et mål

Det er lett for store bedrifter å bli altfor opptatt av truslene som angår nettopp dem. Men hva skjer når den større virksomhetskjeden de er en del av, også blir angrepet?  I angrepet på den største drivstoffrørledningen i USA ble 18 000 brukere i forsyningskjeden rammet på programvarenivå, deriblant viktige offentlige etater. De er ikke […]

Les saken
Det er avgjørende å sikkerhetskopiere Office 365 umiddelbart

Pandemien snudde opp ned på IT-infrastrukturen over hele verden, og ikke en eneste sektor ble skånet. Men det som ble åpenbart tidlig i pandemien, var at én type skytjeneste fungerte som tilfluktssted for virksomheter hvor de kunne ri stormen av.

Les saken
Mer enn forretningskontinuitet: Bli cybermotstandsdyktig

Hvor trygg er du på at virksomheten din kan fortsette driften hvis den blir angrepet? Hvordan ville gjenopprettingen foregått? Hvor hardt ville driften blitt rammet? Hittil har du sannsynligvis hatt godt innarbeidede svar på disse spørsmålene, men er det ikke på tide å oppdatere svarene dine?

Les saken
Beskytt deg mot den usynlige trusselen: Det filløse angrepet

I motsetning til tradisjonelle angrep, blir det ikke installert skadevare på harddisken din ved et filløst angrep. I stedet graver det seg inn i dataminnet og klekkes der, slik at det infiserer det indre, nevrale operativsystemet ditt.

Les saken
Tilbake til arbeidsplassen: Cybersikkerhetsutfordringen

Er verden klar for å komme tilbake på kontoret etter mer enn ett år med hjemmekontor og fjernarbeid? Og er vi i så fall forberedt på de nye cybersikkerhetsutfordringene denne returen fører med seg?

Les saken
5 måter du kan redusere skysvinnet på og samtidig forbedre bedriftens bunnlinje

Flere og flere bedrifter vil flytte over til skyen og ta i bruk skytjenester. Resultatet blir større skykontoer enn vi har sett tidligere.

Les saken
Hva er egentlig edge computing, og hvilke muligheter gir det?

Ved å gjøre enhetene om til datasentre som utfører egne oppgaver, bringer edge databehandlingen effektivt nærmere og utvider overflateområdet på tilkoblede enheter. Edge har potensiale til å skalere til nivåer vi ikke har sett tidligere, basert på hastigheten som databehandlingen kan utføres i. Større hastighet og beregningsevne i infrastrukturen vil være gjennomgripende og gi nye muligheter. Likeså vil risikoene som kan medfølge.

Les saken
Nøkkelen til en bedre og mer robust virksomhet

Den siste tiden har vist oss at «det neste store» innen teknologi på arbeidsplassen, er endringene i seg selv. Dette igjen viser hvor viktig det kan være med proaktiv planlegging for å sikre at virksomheten kan forsette driften også ved sikkerhetsbrudd uansett hvor katastrofalt et slikt måtte være.

Les saken
Hvorfor compliance angår bedriften din (Bonus: Komplett sjekkliste)

På samme måte som compliance og reguleringer kan oppleves som en utfordring og en plikt, kan det bli en vekstmulighet hvis tilnærmingen er riktig.

Les saken
1 2 3 5
Retningslinjer for personvern | Oversikt over cookies

© 2021 Drammensveien 123 N, 0277 Oslo, Norway