Artikler

Skyresiliens begynner og slutter med deg

Uavhengig av hvordan dataene dine er lagret, hvordan du skalerer, og hva slags konfigurasjon du velger, er det ditt ansvar å sørge for at dataene dine er sikre. Ting kan gå galt i skyen. En skytjeneste kan dessverre ikke garantere deg sikkerhet, personvern og oppetid til enhver tid. Infrastrukturens sprikende karakter kan gjøre det vanskelig […]

Les saken
Mikrotjenester og sikkerhet

Ved å dele opp programmene i separate komponenter kan mikrotjenestene gi større fleksibilitet og bedre optimalisering av verktøyene dine.

Les saken
Patch-rutiner er viktig

Patch-rutiner handler ikke kun om compliance; det er en avgjørende del av proaktiv cybersikkerhet.

Les saken
Alt du må vite om skyoverføring

Å flytte til skyen kan være like fysisk og emosjonelt belastende som å flytte. Hvis du ikke er forberedt kan det bli en langvarig orkan i stedet for en lett bris.

Les saken
Gjenopprettingsprosessen: 7 bestepraksiser for å få virksomheten opp og gå igjen

Det har aldri vært viktigere for deg og virksomheten din å være forberedt på det uventede – og på gjenopprettingsprosessen etterpå.

Les saken
API-angrepet skjer rett foran øynene dine

På grunn av den raske fremveksten av ny teknologi og nye angrepsformer, bruker de fleste virksomheter ulike former for API. API-sikkerheten er blitt en stor grunn til bekymring.

Les saken
Se opp for vannhullet! Slik stjeler cyberkriminelle data via forgiftede webapplikasjoner

Kriminelle har begynt å bruke vannhullsangrep for betydelig å øke antall potensielle mål betydelig. Disse angrepene kan det være vanskelig for bedriftene å beskytte seg mot.

Les saken
Husk backup av Microsoft 365-data

Mange tror beskyttelse og backup er inkludert i Office 365, og derfor tenker ikke brukerne på at de trenger databeskyttelse utenfor programmet.

Les saken
Fleksibilitet først: Slik drar virksomheten din nytte av skyfleksibilitet

Enten du trenger større skyfleksibilitet til et prosjekt, eller du vil utvide backup-kapasiteten på nettsiden din, gir skyfleksibiliteten deg større frihet i endringsprosesser.

Les saken
Gjør 2022 til kontinuitetsåret

Planlegging av forretningskontinuitet har fått stor gjennomslagskraft, noe som er oppmuntrende fordi det viser større forståelse for hvor viktig dette er for at virksomheten skal overleve.

Les saken
1 2 3 7

Retningslinjer for personvern | Oversikt over cookies

© 2022 Drammensveien 123 N, 0277 Oslo, Norway