Artikler

Motstandsdyktig sikkerhet: Slik kan den menneskelige brannmuren beskytte virksomheten din

Den menneskelige brannmuren innebærer proaktiv opplæring av ansatte som har adgang til sensitive data, og som kan gjenkjenne og blokkere cyberangrep.

Les saken
Forretningskontinuitet 2.0: Dette trenger du i en fremtidsrettet gjenopprettingsplan

Hvis du er opptatt av å holde driften i gang uten avbrudd, har du ikke råd til å ha en utdatert plan.

Les saken
Sikkerhetsserien: Slik har direktørsvindel blitt den raskest voksende trusselen mot ansatte på hjemmekontor

Direktørsvindel er en sosial manipuleringsmetode som er avhengig av at hackeren får en ansatt til å tro at vedkommende hacker er en av virksomhetens ledere.

Les saken
Trusselen som er vanskeligst å oppdage: Living off the Land-angrep

Kombinasjonen innebygde funksjoner og sikkerhetsprogrammer er ikke lenger nok for å beskytte viksomheten din mot trusler. Dette gjelder spesielt én økende trussel som sto for en stor andel av cyberangrepene verden over i 2020.

Les saken
Penga eller data: Slik holdes verden som gissel av løsepengevirus

Løsepengevirus er en av verdens raskest voksende cybertrusler. Samtidig som verdens virksomheter fortsatt hanskes med disrupsjon på arbeidsplassen og en spredt arbeidsstokk, øker omfanget av løsepengevirus jevnt og trutt.

Les saken
KeepItSafe®, førsteklasses leverandør av backup- og gjenopprettingstjenester, er kjøpt av Jungle Disk®-eierne Dry Line Partners & Porthcawl Holdings.

Oppkjøpet utvider KeepItSafes® cybersikkerhetstilbud innen databackup, datalagring og gjenoppretting.

Les saken
3 årsaker til at hybridskyen fungerer som Office 365-backup

I årene fram til den globale pandemien, nølte virksomheter over hele verden med å flytte dataene sine til skyen.

Les saken
5 enkle tiltak for bedre tilpasningsevne

Etter det uforutsette kaoset i 2020 har virksomheter verden over hatt større fokus på tilpasning. For å håndtere kriser, må en virksomhet skape tilpasningsdyktige systemer som klarer å møte både nye trusler og ustabile krefter som påvirker driften. Men det er en utfordring å vite hvordan man gjør dette. De fleste virksomheter forstår verdien av […]

Les saken
Sikkerhetsserien: Slik unngår du at databrudd skjer på grunn av uhell

Databasen er ryggraden i enhver virksomhet, men med tanke på databasens betydning gjør ikke virksomhetene nok for å kamuflere eller sikre dataene sine på nett. Ifølge Verizons 2021-rapport om etterforskning av databrudd (2021 Verizon Data Breach Investigations Report (DBIR)), er menneskelig feil involvert i 85 % av alle databrudd. For databasene er dessverre ikke immune […]

Les saken
Hybrid fungerer: En hybridsky kan være løsningen for en hybrid arbeidsstokk

Halvannet år inn i den globale pandemien er det åpenbart at arbeidslivets fremtid ikke innebærer full retur til kontorplassen. Mens noen virksomheter velger å oppmuntre sine ansatte til å komme tilbake til et trygt kontormiljø, velger andre å fortsette med fjernjobbingen. For de fleste vil det likevel være mer sannsynlig å fortsette med begge deler […]

Les saken
1 2 3 6
Retningslinjer for personvern | Oversikt over cookies

© 2021 Drammensveien 123 N, 0277 Oslo, Norway