Artikler

Nullklikksangrepet går deg hus forbi og infiltrerer nettverket ditt

Hackerne ser hele tiden etter nye måter å infiltrere enhetene dine på, og nullklikksangrepet er det nyeste våpenet i arsenalet deres.

Les saken
Er innboksen din et vidåpent vindu inn til virksomheten din? 

Samtidig som du hele tiden ser etter potensielle svakheter, er det en cybertrussel som sniker seg usett inn: den såkalte BEC-svindelen (Business Email Compromise).

Les saken
Skal du velge hybrid, offentlig eller privat sky?

Hvis virksomheten din skal flytte over til skyen, er det mange ting å ta stilling til; stabilitet, skalerbarhet og sikkerhet, for å nevne noen. Det er viktig å forstå forskjellen på hybrid, offentlig og privat sky, fordelene og ulempene, og hvilke programmer som er mest kompatible med hver av skyløsningene.

Les saken
Skyresiliens begynner og slutter med deg

Uavhengig av hvordan dataene dine er lagret, hvordan du skalerer, og hva slags konfigurasjon du velger, er det ditt ansvar å sørge for at dataene dine er sikre. Ting kan gå galt i skyen. En skytjeneste kan dessverre ikke garantere deg sikkerhet, personvern og oppetid til enhver tid.

Les saken
Mikrotjenester og sikkerhet

Ved å dele opp programmene i separate komponenter kan mikrotjenestene gi større fleksibilitet og bedre optimalisering av verktøyene dine.

Les saken
Patch-rutiner er viktig

Patch-rutiner handler ikke kun om compliance; det er en avgjørende del av proaktiv cybersikkerhet.

Les saken
Alt du må vite om skyoverføring

Å flytte til skyen kan være like fysisk og emosjonelt belastende som å flytte. Hvis du ikke er forberedt kan det bli en langvarig orkan i stedet for en lett bris.

Les saken
Gjenopprettingsprosessen: 7 bestepraksiser for å få virksomheten opp og gå igjen

Det har aldri vært viktigere for deg og virksomheten din å være forberedt på det uventede – og på gjenopprettingsprosessen etterpå.

Les saken
API-angrepet skjer rett foran øynene dine

På grunn av den raske fremveksten av ny teknologi og nye angrepsformer, bruker de fleste virksomheter ulike former for API. API-sikkerheten er blitt en stor grunn til bekymring.

Les saken
Se opp for vannhullet! Slik stjeler cyberkriminelle data via forgiftede webapplikasjoner

Kriminelle har begynt å bruke vannhullsangrep for betydelig å øke antall potensielle mål betydelig. Disse angrepene kan det være vanskelig for bedriftene å beskytte seg mot.

Les saken
1 2 3 7

Retningslinjer for personvern | Oversikt over cookies

© 2022 Drammensveien 123 N, 0277 Oslo, Norway