Artikler

Beskytt dataene dine med priviligert tilgangsadministrasjon

Priviligert tilgangskontroll (PAM) er ansett for å være en av de viktigste datasikkerhetstiltakene.

Les saken
Skyen går fra offentlig og privat til vertikal

Fordi flere og flere virksomheter ser etter nye måter å optimalisere driften på, er det sannsynlig at overgangen til en vertikal konfigurasjon vil tilta.

Les saken
Vær forberedt på cyberangrep

Regelmessige evalueringer av virksomhetens cybersikkerhet og -rutiner er god cyberhygiene. Slik sørger du for at planene dine er effektive og alltid klare til å settes ut i livet.

Les saken
På grunn av skydistribuert skadevare må du være vaktsom selv i skyen

Det siste halvannet året har bruken av skytjenester vokst raskt fordi virksomhetene har sett hvilke fordeler den enestående globale skalerbarheten gir. Samtidig har antallet skybaserte angrep vokst like raskt fordi hackerne på denne måten kan distribuere phishing-sider og annen skadevare via programmer og verktøy som blir brukt av mange.

Les saken
Phish de ansatte

Ofrene for phishing på arbeidsplassen risikerer ikke bare å utsette seg selv for fare – de risikerer hele virksomheten.

Les saken
3 prinsipper for hybrid resiliens

I en hybrid verden er det ikke enkelt å utarbeide en omfattende resiliensstrategi, men er du forutseende og planlegger godt, kan virksomheten din bli ende-til-ende-resilient.

Les saken
Nullklikksangrepet går deg hus forbi og infiltrerer nettverket ditt

Hackerne ser hele tiden etter nye måter å infiltrere enhetene dine på, og nullklikksangrepet er det nyeste våpenet i arsenalet deres.

Les saken
Er innboksen din et vidåpent vindu inn til virksomheten din? 

Samtidig som du hele tiden ser etter potensielle svakheter, er det en cybertrussel som sniker seg usett inn: den såkalte BEC-svindelen (Business Email Compromise).

Les saken
Skal du velge hybrid, offentlig eller privat sky?

Hvis virksomheten din skal flytte over til skyen, er det mange ting å ta stilling til; stabilitet, skalerbarhet og sikkerhet, for å nevne noen. Det er viktig å forstå forskjellen på hybrid, offentlig og privat sky, fordelene og ulempene, og hvilke programmer som er mest kompatible med hver av skyløsningene.

Les saken
Skyresiliens begynner og slutter med deg

Uavhengig av hvordan dataene dine er lagret, hvordan du skalerer, og hva slags konfigurasjon du velger, er det ditt ansvar å sørge for at dataene dine er sikre. Ting kan gå galt i skyen. En skytjeneste kan dessverre ikke garantere deg sikkerhet, personvern og oppetid til enhver tid.

Les saken
1 2 3 8

Retningslinjer for personvern | Oversikt over cookies

© 2023 Drammensveien 123 N, 0277 Oslo, Norway