Artikler

5 måter du kan redusere skysvinnet på og samtidig forbedre bedriftens bunnlinje

Flere og flere bedrifter vil flytte over til skyen og ta i bruk skytjenester. Resultatet blir større skykontoer enn vi har sett tidligere.

Les saken
Hva er egentlig edge computing, og hvilke muligheter gir det?

Ved å gjøre enhetene om til datasentre som utfører egne oppgaver, bringer edge databehandlingen effektivt nærmere og utvider overflateområdet på tilkoblede enheter. Edge har potensiale til å skalere til nivåer vi ikke har sett tidligere, basert på hastigheten som databehandlingen kan utføres i. Større hastighet og beregningsevne i infrastrukturen vil være gjennomgripende og gi nye muligheter. Likeså vil risikoene som kan medfølge.

Les saken
Nøkkelen til en bedre og mer robust virksomhet

Den siste tiden har vist oss at «det neste store» innen teknologi på arbeidsplassen, er endringene i seg selv. Dette igjen viser hvor viktig det kan være med proaktiv planlegging for å sikre at virksomheten kan forsette driften også ved sikkerhetsbrudd uansett hvor katastrofalt et slikt måtte være.

Les saken
Hvorfor compliance angår bedriften din (Bonus: Komplett sjekkliste)

På samme måte som compliance og reguleringer kan oppleves som en utfordring og en plikt, kan det bli en vekstmulighet hvis tilnærmingen er riktig.

Les saken
De 4 beste praksisene for sikring av hybridskyer

Flere og flere virksomheter flytter over til skyen og får både felles skyer og private skyer. Det kan ha sine sikkerhetsutfordringer.

Les saken
De 3 grunnpilarene i effektiv risikohåndtering av skytjenester

Skyen har stor betydning for enhver virksomhet, men som en populær rollefigur en gang sa: «Med stor makt følger stort ansvar.» Og det ansvaret begynner med risikohåndtering av skytjenestene.

Les saken
Forstå trusselen i DDoS-angrepet

Det er vanskelig å oppdage. Det er lett å lage. Og det er skapt for å skade. I en verden med stadig flere og større cybertrusler skal du ikke undervurdere et DDoS-angrep.

Les saken
Farene ved phishing

Et phishing-angrep kan være alt fra en viktig melding om et påloggingsforsøk til en vennlig påminnelse om å oppdatere informasjon, og slike phishing-agn er ødeleggende cybertrusler som bedrifter og enkeltpersoner ikke har råd til å bite på.

Les saken
Cybersikkerhet i nyhetene: Et tilbakeblikk på 2020

For å markere de siste 12 månedene, har vi gått igjennom årets største cybersikkerhetssaker og hvordan de fundamentalt endret verden.

Les saken
6 grunner til at du må sikkerhetskopiere Office 365

Enten det er brukersletting, skadevare utenifra eller en uunngåelig juridisk tvist, bør alle virksomheter sørge for at de har en riktig og robust nok backupløsning, spesielt for Office 365.

Les saken
1 2 3 4
Retningslinjer for personvern | Oversikt over cookies

© 2021 Drammensveien 123 N, 0277 Oslo, Norway