Ta backuptesten på
to minutter

KeepItSafe og Gjensidige samarbeider om datasikring og gjenoppretting. Med Cyberforsikring hos Gjensidige og backup fra KeepItSafe har du tatt noen viktige grep for å sikre bedriften din mot reelle trusler.

Svar på noen enkle spørsmål og få tilsendt forslag til tiltaksplan som er tilpasset din bedrift.

Svar på noen få spørsmål og få forslag til tiltaksplan for din bedrift.

Testen tar to minutter å gjennomføre, og tiltaksplanen er gratis og uforpliktende.

Test bedriften din med vår backup-test

1. Tar din bedrift backup av deres data i dag?

Test bedriften din med vår backup-test

2. Er din backup kryptert?

Test bedriften din med vår backup-test

3. Er din backup lagret hos en tredjepart?

Test bedriften din med vår backup-test

4. Bruker bedriften din skytjenester?

Test bedriften din med vår backup-test

5. Hvor lang nedetid av viktige systemer tåler din bedrift?

Test bedriften din med vår backup-test

6. Har du dataene dine lagret slik loven krever?

Test bedriften din med vår backup-test

7. Har du kjennskap til cyberforsikring og hva den dekker?

Din tiltaksplan er klar

Basert på dine svar, har vi klargjort et forslag til tiltaksplan for deg, som vi sender på e-post. Fyll ut din informasjon under og få den tilsendt i løpet av noen minutter.

Informasjon om dette skjemaet

Bestille backup?
Slik kommer du i gang

Behovsanalyse

Våre eksperter vil etter samtale med deg avgjøre hvilken type løsning og hvor mye lagringsplass bedriften din trenger. Du vil ut ifra dette få et uforpliktende tilbud.

Første sikkerhetskopi

Vårt team bistår din bedrift i installasjon av programvaren som automatiserer sikkerhetskopieringen. Første sikkerhetskopi av bedriftens data gjennomføres, og systemet ditt er nå klart.

Automatisert sikkerhetskopi

Bedriftens data sikres automatisk i nær sanntid, uten behov for manuelle prosesser. Dersom uhellet skulle være inntreffe, kan all bedriftens data gjenopprettes rask, gjerne ved hjelp av vårt serviceteam.

Kom i gang med å
sikre bedriftens data

Fysiske ting kan som regel erstattes. Men bedriftens data kan bli tapt for alltid. Vi leverer backupløsningen som passer din bedrift, enten dere bruker filservere eller lagrer i skyen.

Er du Gjensidige-kunde i dag?

Informasjon om dette skjemaet

Mer om våre løsninger

Både store konsern og små bedrifter velger oss

KeepItSafe er blant verdens ledende innen sikkerhetskopiering for bedrifter. Men selv om vi er store på det vi driver med, har vi spesialisert oss på løsninger som passer for både små enkeltpersonsforetak og store konsern som ønsker trygg lagring i norske datasentre. Vårt hovedkontor for Europa er i Oslo.

Vi kan levere til både store og små bedrifter fordi vi ikke er knyttet til rigide tekniske plattformer, men bruker flere standarder basert på våre kunders behov. KeepItSafe er for eksempel verdens største kunde av Veeam – én av våre leverandører av programvare for sikkerhetskopiering. Samtidig bruker vi en rekke andre robuste systemer for å overføre sikkerhetskopier til våre servere, basert på hvilke behov den enkelte kunde har.

Som kunde får du, uansett størrelse, tilgang til vårt serviceteam som er eksperter på lagring og gjenoppretting av data.

Vi har løsningen for din bedrift.

Automatisk backup sikrer bedriftens data mot…

 • Nedetid som følger av datainnbrudd
 • Korrupte data som følger av løsepengevirus
 • Brann og fysisk tyveri
 • Lynnedslag/overspenning
 • Systemfeil
 • Nedetid eller feil hos skyleverandører
 • Menneskelige feil som sletting eller overskriving av viktige filer

Visste du at skikkelig backup er like viktig selv om du bruker skytjenester? Dersom uhellet skulle være ute, har de aller fleste leverandørene fraskrevet seg ansvar for dine data, og du står på bar bakke dersom dataene dine skulle bli tapt – selv om det ikke er din feil.

Teknisk løsning

 • Ved å bruke deduplisering, komprimering og deltablokkering, reduserer vi backup-trafikken på tvers av hele nettverket ditt.
 • Sikkerhetskopierer kritiske servere kontinuerlig, og mindre viktige servere når det anses som nødvendig (hvert minutt, time, dag, uke eller måned).
 • Versjonskontroll av filer: Behold så mange kopier som du trenger. Sikkerhetskopier så ofte det trengs.
 • Kontinuerlig analyse av systemet for å avdekke systemskader som defekte RAID-kontrollere, filsystemer, feil i operativsystemer, diskettundersystemer, tap av datapakker osv.
 • Dedikert Account Manager er tilgjengelig for å hjelpe deg med alle aspekter av å beskytte dataene dine: analyse, design, konfigurasjon og intallasjon, overvåking og varsler om sikkerhetskopiering på nett, datagjenoppretting, datasentersikkerhet og kontoadministrasjon.

KeepItSafe kan sikkerhetskopiere fra Exchange, Windows, VMware, Hyper-V, SQL servere, enterprise-apper, mobile enheter, skybaserte programmer og andre miljøer. Vi tilbyr fullstendig beskyttelse av filer, programmer eller maskiner.

Retningslinjer for personvern | Oversikt over cookies |

© 2022 Drammensveien 123 N, 0277 Oslo, Norway