Har du sikret deg
mot tap av data i
Office 365?

Å lagre i skyen er ikke det samme som å ha automatisk backup. Selv om du bruker Office 365, blir ikke dataene automatisk sikkerhetskopiert. Vi leverer backupløsningen som passer din bedrift – selv om dere er i «skyen».

Informasjon om dette skjemaet

Mer om våre løsninger

Slik kommer du i gang

Bestill
prøveperiode

Ta kontakt med oss via skjemaet over, så tar vi kontakt og setter vi opp automatisk backup for deg for en gratis prøveperiode på 14 dager.

Første
sikkerhetskopi

All data som er lagret i Office 365 sikkerhetskopieres for første gang.

Automatisert
sikkerhetskopi

Strøm backup av bedriftens data Office 365-data automatisk, til en av verdens ledende backupleverandører med datasenter i Norge.

Hvorfor må du ta backup av Office 365?

Office 365 gir bedriften tilgang til hele office-pakken til Microsoft, rett i skyen. Alltid tilgjengelig, både fillagring og fildeling i sanntid og med de applikasjonene du trenger. Og med Office 365 er alle dataene dine. Det er du som eier dem, og det er du som kontrollerer dem. Men blant alle tjenestene Office 365 tilbyr, er ikke backup en av dem. Microsoft har ansvar for sin egen infrastruktur, altså selve applikasjonene, og at de er oppe og tilgjengelige for deg. Ønsker du ytterligere sikring mot tap av data, er det viktig å ha en god backupløsning. Bedriften er selv ansvarlig for sine data.

Med backup fra KeepItSafe sikrer du deg mot tap av verdifull data dersom ulykken skulle inntreffe. Office 365 gir bedriften muligheten til å ha tilgang til dokumenter og filer hvor som helst, når som helst. Det gir en mer sømløs strøm av data mellom ansatte, letter samarbeidet og gjør bedriften mer tilgjengelig. Men selv om Office 365 gir lagring i skyen, er Microsoft tydelige på at de ikke har ansvar for dine data. Derfor er automatisk backup en svært viktig komponent i bedriftens IT-system.

Automatisk backup sikrer bedriftens data mot…

  • Nedetid som følger av datainnbrudd
  • Korrupte data som følger av løsepengevirus
  • Nedetid som følger av at uvedkommende har fått tilgang til brukerkontoer
  • Nedetid eller feil hos leverandøren av skytjenesten
  • Menneskelige feil som sletting eller overskriving av viktige filer

Med KeepItSafe Cloud2Cloud automatisk backup, er dine data i skyen sikret. Dersom ulykken skulle inntreffe, vil vi hjelpe deg med rask gjenoppretting slik at bedriften raskt kommer inn i normal drift igjen.

Teknisk løsning

  • Våre systemer kobler seg direkte opp mot Office 365, og bruker dermed ingen ressurser på nettverket ditt.
  • Justerbar backupfrekvens og antall gjenopprettingspunkter gjør løsningen svært skalerbar.
  • Manipuleringssikre revisjonsspor for brukere og administrator gjør det mulig å spore hendelser og styrker ansvarligheten blant både brukere og administratorer.
  • Sikker skyinfrastruktur, retningslinjer og prosedyrer, herunder SOC1 (erstatter SAS-70 og SSAE-16) Alle data er trygt lagret og kryptert, slik at uautoriserte brukere nektes tilgang.
  • Dedikert Account Manager er tilgjengelig for å hjelpe deg med alle aspekter av å beskytte dataene dine: analyse, design, konfigurasjon og installasjon, overvåking og varsler om sikkerhetskopiering på nett, datagjenoppretting, datasentersikkerhet og kontoadministrasjon.

KeepItSafe kan sikkerhetskopiere Salesforce.com, Google Apps, Microsoft Office 365, Amazon Web Services og Microsoft Azure. Vi tilbyr også fullstendig beskyttelse av bedriftens egen infrastruktur.

Retningslinjer for personvern | Oversikt over cookies |

© 2021 Drammensveien 123 N, 0277 Oslo, Norway