Test ut automatisk backup
for bedriften din – helt gratis

KeepItSafe hjelper bedrifter i alle størrelser med automatisk backup og rask gjenoppretting når ulykken er ute.

Det er flere grunner til at automatisk backup og gjenoppretting er kritisk:

 • nedetid som følger av datainnbrudd
 • korrupte data som følger av løsepengevirus
 • brann og fysisk tyveri
 • lynnedslag/overspenning
 • systemfeil
 • nedetid eller feil hos skyleverandører
 • menneskelige feil som sletting eller overskriving av viktige filer

Visste du at skikkelig backup er like viktig selv om du bruker skytjenester? Dersom du av ulike grunner mister tilgang, har de aller fleste leverandørene fraskrevet seg ansvar for dine data, og du står på bar bakke dersom dataene dine skulle bli tapt – selv om det ikke er din feil.

Både store konsern og små bedrifter velger oss

KeepItSafe er blant verdens ledende innen automatisk backup for bedrifter. Selv om vi er store på det vi driver med, har vi spesialisert oss på løsninger som passer for alt fra enkeltpersonforetak, små og mellomstore bedrifter til store konsern og myndigheter. Alle kunder får tilgang til teamet vårt av eksperter på lagring og gjenoppretting av data.

KeepItSafe er den største kunden av Veeam, en av våre leverandører av programvare for sikkerhetskopiering. Samtidig bruker vi en rekke andre robuste systemer for å overføre sikkerhetskopier til serverne våre, basert på behovene den enkelte kunde har.

Hovedkontoret for Europa ligger i Oslo, og all lagring for norske bedrifter skjer i norske datasentre.

Test ut automatisk
backup på 1-2-3

Gratis
behovsanalyse

Når du bestiller en gratis behovsanalyse, blir du kontaktet av en ekspert på backup fra KeepItSafe.

Kartlegging
og installering

Basert på en samtale med deg finner vi ut hvor mye lagringsplass bedriften din trenger, og hvilken løsning som samsvarer med bedriftens behov. Teamet vårt hjelper bedriften din med å få på plass automatisk backup.

Backup i
nær sanntid

Nå sikres bedriftens data, uten at du trenger å gjøre noe mer. Ut ifra disse tre stegene får du et uforpliktende tilbud på automatisert backup til bedriften din.

Teknisk løsning

 • Backup-trafikken reduseres ved å bruke deduplisering, komprimering og deltablokkering på tvers av hele nettverket ditt.
 • Vi sikkerhetskopierer kritiske servere kontinuerlig og mindre viktige servere når det anses som nødvendig (hvert minutt, time, dag, uke eller måned).
 • Versjonskontroll av filer: Behold så mange kopier som du trenger. Sikkerhetskopier så ofte det trengs.
 • Kontinuerlig analyse av systemet for å avdekke systemskader som defekte RAID-kontrollere, filsystemer, feil i operativsystemer, diskettundersystemer, tap av datapakker osv.
 • Dedikert kundeansvarlig i KeepItSafe er tilgjengelig for å hjelpe deg med alle aspekter av å beskytte dataene dine: analyse, design, konfigurasjon og installasjon, overvåking og varsler om sikkerhetskopiering på nett, datagjenoppretting, datasentersikkerhet og kontoadministrasjon.

KeepItSafe kan sikkerhetskopiere fra Exchange, Windows, VMware, Hyper-V, SQL servere, enterprise-apper, mobile enheter, skybaserte programmer og andre miljøer. Vi tilbyr fullstendig beskyttelse av filer, programmer eller maskiner.

Bestill gratis
behovsanalyse

KeepItSafe hjelper bedrifter i alle størrelser med automatisk backup. Når du bestiller gratis behovsanalyse, hjelper vi deg med å finne ut hvor mye lagringsplass bedriften din trenger og installerer automatisk backup av bedriftens data.

Informasjon om dette skjemaet

Mer om våre løsninger
Retningslinjer for personvern | Oversikt over cookies |

© 2023 Drammensveien 123 N, 0277 Oslo, Norway